Over ons

Het Team

Onze specialisten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Richard van Stel

Adviseur & Procuratiehouder

Patrick van Stel

Adviseur

Megan van den Dorpel

Medewerkster Subsidieadvies

 

Onze subsidieadviseurs hebben vele jaren ervaring met het aanvragen van subsidies, het ondersteunen van bedrijven in het hele subsidieproces en zijn zeer goed op de hoogte van de subsidieregelingen die technologische innovatie ondersteunen. Ook voor subsidies op het gebied van (investeringen in) milieu (technologie), (duurzame) energie en economische ontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres. Verder hebben wij ervaring opgebouwd met het aanvragen van subsidies voor ondernemers uit diverse branches. Daardoor kunnen onze subsidieadviseurs bedrijven uit diverse sectoren van dienst zijn.

Lidmaatschap Sortium

Sortium is een in 2016 opgericht samenwerkingsverband van de subsidieadviesbureau’s Dynova Innovatieadvies, Prior Subsidieadvies, Balance Subsidieadvies en TRIAS. Met 30 deskundige adviseurs verspreid over het land biedt Sortium een landelijke dekking.

  • Van vele markten thuis. Binnen Sortium verband is kennis aanwezig over vele soorten subsidie- en financieringsregelingen in Nederland, zowel voor het bedrijfsleven als voor kennisinstellingen en overheden. Onze senior adviseurs hebben allen jarenlange ervaring in een breed scala aan subsidietrajecten. Ook kunnen zij bogen op een groot netwerk aan contacten bij de subsidieverstrekkers en ander stakeholders in subsidietrajecten zoals regionale investeringsmaatschappijen.
  • Voor betere kansen in Europa. Met de ervaring van de adviseurs van Sortium vergroot u de kans dat uw project slaagt in Europa
  • Persoonlijke benadering vanuit 5 vestigingen verspreid over Nederland. U krijgt een vaste adviseur als relatiebeheerder die uw subsidiebelangen behartigt.
  • Nadruk op kwaliteit. Wij gaan niet voor een snelle score maar vinden het van belang dat uw aanvraag kwalitatief en kwantitatief een goede weergave van uw project is. Daarnaast gaat onze begeleiding verder door veel aandacht voor een goede projectverantwoording nadat de subsidie is toegekend.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Sortium: www.sortium.nl