Van 1 juni tot en met 13 september 2022 kunnen samenwerkingsverbanden van twee of meer Mkb’ers weer subsidie aanvragen voor R&D-samenwerkingsprojecten in het kader van Mkb-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT).

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?
De subsidie voor een R&D-samenwerkingsproject bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 350.000 per aanvraag. Per deelnemer aan het samenwerkingsverband wordt ten minste € 25.000 en ten hoogste € 100.000 aan subsidie verstrekt, in geval het totale subsidiebedrag maximaal € 200.000 betreft. Indien het totale subsidiebedrag meer dan € 200.000 en maximaal € 350.000 bedraagt, wordt ten hoogste € 175.000 aan subsidie per deelnemer verstrekt.

Welke projecten komen in aanmerking?
Innovatieve projecten c.q. ontwikkelingen komen in aanmerking voor MIT subsidie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuwe, innovatieve machine, een besturingssysteem, of een zelflerende robot. Uw project dient in ieder geval aan te sluiten bij de zogenaamde sleuteltechnologieën.
Concrete voorbeelden van innovatieve projecten kunt u vinden op onze website: https://priorsubsidieadvies.nl/referenties-ondernemingen/

Subsidie voor uw project?
Hebt u een innovatief projectidee en zoekt u hier subsidie voor? Dan kan de MIT subsidieregeling interessant voor u zijn. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!